BMW radiat din circulaţie, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră din P.T.F. Albiţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontirei Albiţa  efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova care a fost depistat în trafic la volanul unui autoturism neînmatriculat. 

În data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară Z.R.,cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 23 de ani, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Spania.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturismul marca BMW este radiat din circulaţie de autorităţile din Spania începând cu 10.05.2018.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat,  la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • BMW radiat din circulaţie, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră din P.T.F. Albiţa

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe