Bărbat dat în urmărire pentru tâlhărie, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi predat autorităţilor competente un cetățean din Republica Moldova, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare pentru săvârşirea de  infracţiuni de tâlhărie, emis de autoritățile din Germania.

În data de 13 iulie a.c., în jurul orei 01.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autoturism marca Audi, cetăţeanul din R. Moldova, C.V., în vârstă de 30 de ani.

La controlul de frontieră, s-a constatat că pe numele bărbatului era emisă de autorităţile germane la data de 03.06.2019, o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, presoana în cauză având de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea de infracţiuni de tâlhărie, pe teritoriul Germaniei.

Cetățeanul din R. Moldova a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  • Bărbat dat în urmărire pentru tâlhărie, depistat la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe