Bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova căutat de autorităţile din Germania, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova căutat de autorităţile din  Germania pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

În ziua de 15 mai a.c, în jurul orei 08.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară,  B.V., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 51 de ani, ca pasager într-un microbuz cu destinaţia Iaşi.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, emis de autorităţile din Germania la data de 09.04.2019, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii, pe teritoriul Germaniei.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  • Bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova căutat de autorităţile din Germania, depistat la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe