Bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova căutat de autorităţile din Cehia, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, căutat de autorităţile din Cehia pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice, pe teritoriul Cehiei.

În ziua de 16 mai a.c., în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, C.D., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 22 de ani, ca pasager într-un microbuz ce avea destinaţia Vaslui.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele tânărului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emisă de autorităţile din Cehia, la data de 08.04.2019, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice, pe teritoriul Cehiei.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  • Bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova căutat de autorităţile din Cehia, depistat la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe