Autovehicul cu autorizație de circulație provizorie expirată, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră gălățeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a fost depistat, în trafic, la volanul unui autovehicul a cărui autorizație de circulație provizorie nu mai era valabilă.

La sfârșitul săptămânii trecute, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti– I.T.P.F. Iași a oprit în trafic, pentru control, pe raza localității de frontieră Băleni, județul Galați, un autovehicul marca FORD TRANZIT, care avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare provizoriu românesc. Autospeciala era condusă de gălățeanul I.R., în vârstă de 27 de ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autorizația de circulație provizorie eliberată pentru autoturismul în cauză nu mai era valabilă.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat,  la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Autovehicul cu autorizație de circulație provizorie expirată,  descoperit în trafic de polițiștii de frontieră gălățeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe