Autoturism semnalat furat din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră vasluieni

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca BMW, care figurează în bazele de date ca fiind semnalat furat din Italia.

În data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 13.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, o persoană cu dublă cetățenie, română și R. Moldova, în vârstă de 44 de ani, care  conducea un ansamblu rutier, înmatriculat în R. Moldova, format dintr-un autoturism marca Mercedes E 250 și o semiremorcă marca Boro, tip platformă pe care transporta un autoturism marca BMW, an fabricaţie 2014.

 Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului marca BMW,  colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de  furt, iar autoturismul, în valoare de  50.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

  • Autoturism semnalat furat din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră vasluieni
  • Autoturism semnalat furat din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră vasluieni
  • Autoturism semnalat furat din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră vasluieni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe