Autoturism semanlat furat din Marea Britanie, descoperit în trafic de polițiștii de frotieră ieșeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au identificat în trafic un autoturism marca Audi A7, care figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie. 

În data de 22 noiembrie  a.c., pentru valorificarea unor date și informații deținute de structurile operative ale Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, polițiști de frontieră din cadrul serviciului au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional de autoturisme furate.

Pe timpul acțiunii, în jurul orei  13.00, a fost identificat în trafic și oprit pentru control un autoturism marca Audi,  model A7, care era condus de o femeie, cetățean român în vârstă de 30 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au condus persoana și autoturismul la sediul serviciului teritorial pentru verificări și stabilirea situației de fapt. În urma verificărilor suplimentare efectuate, ei au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind semnalat furat din Marea Britanie.

Cu privire la aspectele constatate, femeia a declarat că proprietarul autoturismul este soțul său și  că nu are cunoștință despre faptul că este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de  tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 70.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor, stabilirii intregii arii infracționale și identificării tuturor persoanelor implicate.

  • Autoturism semanlat furat din Marea Britanie, descoperit în trafic de polițiștii de frotieră ieșeni
  • Autoturism semanlat furat din Marea Britanie, descoperit în trafic de polițiștii de frotieră ieșeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe