Autoturism radiat din circulaţie, descoperit de poliţiştii de frontieră gălăţeni

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au depistat în trafic, un cetăţean român care conducea un autoturism ce figura ca fiind radiat din circulaţie de autorităţile olandeze.

La sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul executării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au oprit în trafic pentru control, pe o arteră din municipiul Galaţi, un autoturism marca Alfa Romeo, cu numere de înmatriculare olandeze, condus de cetățeanul român C.A., în vârstă de 39 de ani.

În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulaţie, de către autorităţile din Olanda din luna decembrie 2017.

Cu privire la cele constatate, C.A. a declarat că a achiziționat autoturismul în luna noiembrie a anului trecut, plătind suma de 1.000 de euro și că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta nu are drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

  • Autoturism radiat din circulaţie, descoperit de poliţiştii de frontieră gălăţeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe