Autoturism furat din Italia, descoperit la controlul de frontieră


Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi reţinut pentru continuarea cercetărilor un autoturism care figura în bazele de date ca fiind furat din Italia.

În ziua de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetățeanul din R. Moldova, Victor P., în vârstă de 25 de ani, conducând un autoturism marca Mazda, înmatriculat în Italia.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de Italia, în luna decembrie a anului trecut.

Cu privire la aspectele constatate, Victor P. a declarat că a achiziționat autoturismul marca Mazda de la o persoană fizică din Italia, contra sumei de 7.000 euro, și că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de  furt, iar autoturismul, în valoare totală de 25.000 lei, a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

  • Autoturism furat din Italia, descoperit la controlul de frontieră
  • Autoturism furat din Italia, descoperit la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe