Autoturism furat din Cehia, descoperit și indisponibilizat la frontieră

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism care figura în bazele de date ca fiind furat de autoritățile din Cehia.

În data de 19 mai a.c., în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița- ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de ieșire din țară, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 19 de ani, care conducea un autoturism marca AUDI A4 având aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Cehiei.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a mijlocului de transport, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Cehia.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 65.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

  • Autoturism furat din Cehia, descoperit și indisponibilizat la frontieră
  • Autoturism furat din Cehia, descoperit și indisponibilizat la frontieră
  • Autoturism furat din Cehia, descoperit și indisponibilizat la frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe