Autoturism ce figura furat, în valoare de peste 75.000 de lei, descoperit de polițiștii de frontieră ieșeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, pe perioada desfăşurării unei acţiuni specifice pe raza municipiului Iași, au descoperit şi indisponibilizat un autoturism care figura în bazele de date ca fiind furat, alertă introdusă de către autorităţile din Elveția.

În data de 03 iulie a.c., în jurul orei 21.50, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice au descoperit, pe raza municipiului Iași, un autoturism marca LAND ROVER EVOQUE, an de fabricatie 2014, aparţinând unui cetăţean român în vârstă de 48 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iași.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, constatând că aceasta figurează în bazele de date ca fiind furată din Elveția din data de 22 iunie a.c.

În legătură cu cele constatate bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul, din România, în luna martie a acestui an și nu are cunoștință că ar fi furat sau implicat în vreun litigiu.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 75.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

  • Autoturism ce figura furat, în valoare de peste 75.000 de lei, descoperit de polițiștii de frontieră ieșeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe