Aflat la volan, fără permis de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești efectuează cercetări cu privire la un tânăr observat în trafic, la volan, deşi nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În ziua de 26 decembrie a.c., în jurul orei 12.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești-I.T.P.F. Iași a efectuat semnalele corespunzătoare de oprire, pentru un control de rutină, pe raza localității Băleni, unui autoturism marca Opel Astra.

La observarea echipajului, șoferul autoturismului a oprit brusc și a coborât din mașină, făcând schimb de locuri cu pasagerul din dreapta față al autovehiculului.

Cu ocazia efectuării controlului, colegii noștri l-au legitimat pe cel care se aflase la volan iniţial, în momentul observării autoturismului și au stabilit că este cetăţean român, în vârstă de 33 de ani. Deoarece tânărul nu a putut prezenta la control permisul său de conducere, au fost efectuate verificări suplimentare, în urma cărora polițiștii de frontieră au constatat că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

  • Aflat la volan, fără permis de conducere

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe