60 de kilograme de peşte ascunse sub iarbă cosită

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Folteşti efectuează cercetări cu privire la un bărbat care transporta 60 de kilograme de peşte fără a deţine documente legale.

În data de 08 iulie a.c., în jurul orei 11.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iași, aflaţi într-o misiune specifică, au oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Brăneşti, un atelaj hipo, în care de afla cetățeanul român B.G., în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi.

La controlul efectuat asupra atelajului, ascunsă sub iarbă cosită, a fost descoperită cantitatea de 60 kilograme peşte, diferite specii, pentru care bărbatul nu deţinea documente de provenienţă.

Întreaga cantitate de peşte, în valoare de 845 de lei, a fost ridicată în vederea predării către o unitate de profil, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit şi a produselor din peşte obţinute din pescuit.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe