Bărbat cu cetăţenie R. Moldova, căutat de autorităţile din Germania, depistat la controlul de frontieră  

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, căutat de autorităţile din Germania, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetăţeanul din R. Moldova I.I., în vârstă de 29 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în R. Moldova.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele tânărului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Germania, la data de 16.05.2019, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii pe teritoriul Germaniei.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  • Bărbat cu cetăţenie R. Moldova, căutat de autorităţile din Germania, depistat la controlul de frontieră   

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe