UPDATE: Traficul cu bacul reluat la P.T.F. Turnu Măgurele

 

In urma remedierii problemelor tehnice, autorităţile bulgare ne-au informat ca, incepand cu ora 15.30, s-a decis reluarea tranzitării cu bacul peste Dunăre prin Punctul de Trecere a Frontierei Turnu Magurele, pentru toate categoriile de autovehicule.

 

***

 

Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că, din cauza unor probleme tehnice apărute la bacul bulgăresc, au decis sistarea temporară a tranzitării cu bacul peste Dunăre prin Punctul de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele

Vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență astfel încât la remedierea problemelor tehnice apărute la bacul R. Bulgaria controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ. 

Recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea celorlalte puncte de frontieră deschise traficului internațional de la granița cu Bulgaria și consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe