Tranzitul cu bacul peste fluviul Dunărea, prin P.T.F. Zimnicea, sistat temporar din cauza unor defecţiuni tehnice

În cursul acestei dimineți, societatea care administrează cursele de ferry-boat între localităţile Zimnicea (România) şi Svishtov (Bulgaria) a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că, din cauza unor defecţiuni tehnice, s-a sistat temporar tranzitarea cu bacul peste Dunăre prin Punctul de Trecere a Frontierei Zimnicea.

Recomandăm tuturor persoanelor care doresc să tranziteze frontiera națională prin P.T.F. Zimnicea, să utilizeze celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria.

Totodată, pentru a veni în sprijinul participanților la trafic, amintim faptul că pe site-ul Poliției de Frontieră - www.politiadefrontiera.ro - este disponibilă aplicaţia Trafic on-line. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe