Informare privind tranzitarea Punctului de Frontieră Giurgiu-Ruse

Informam participanții la trafic că începând din această după amiază, 28 februarie a.c., au fost ridicate restricţiile de circulaţie prin P.T.F. Giurgiu - Ruse pentru autovehiculele de mare tonaj, măsuri instituite ca urmare a condiţiile meteo nefavorabile de pe teritoriul României şi R. Bulgaria.

Precizăm faptul că prin punctul de frontieră se circulă în condiții de iarnă și că polițiștii de frontieră români colaborează în permanență cu omologii lor bulgari în vederea fluidizării traficului și micşorării timpilor de aşteptare.

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu a dispus măsuri de suplimentare a personalului care își desfășoară activitatea la controlul documentelor şi mărirea numărului arterelor de control, până la capacitatea maximă a punctului de frontieră, în vederea micşorării timpilor de aşteptare.

Recomandăm participanţilor la trafic consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe