Bărbat urmărit internaţional, depistat la P.T.F. Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat şi predat autorităţilor competente un cetățean român, căutat de autorităţile române, în vederea executării unei pedepse privative de libertate. 

În data de 13.02.2020, în jurul orei 17.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român B.S., în vârstă de 31 de ani.

În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele tânărului era emis, de către autorităţile române, un mandat european de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, având de executat 5 ani de închisoare.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu - Serviciul Investigații Criminale, pentru dispunerea măsurilor legale care se impun.

  • Bărbat urmărit internaţional, depistat la P.T.F. Giurgiu

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe