Autoturism căutat de autoritățile din Danemarca, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră giurgiuveni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat un autoturism în valoare de 4.000 lei, înmatriculat în Danemarca.

La data de 22.09.2022, în jurul orei 23.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de ieșire din țară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean bulgar, în vârstă de 31 de ani, conducând  un microbuz cu platformă auto. Pe platformă se afla autoturismul marca BMW 520l.

Cu ocazia efectuării formalităţilor de control, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autovehiculul se află în atenția autorităților din Danemarca, figurând ca bun căutat pentru confiscare, din data de 06.08.2020.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire”, iar autoturismul, în valoare de 4.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

  • Autoturism căutat de autoritățile din Danemarca, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră giurgiuveni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe