Utilaj căutat de autoritățile din Suedia, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat pe raza localității Castelu un excavator, în valoare de aproximativ 486.000 de lei, care era căutat de autoritățile din Suedia. 

În data de 21.12.2020, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au efectuat o percheziție domiciliară la o locație de pe raza localității Castelu, județul Constanța.

Astfel, a fost depistat un utilaj tip excavator marca JCB, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor. Vehiculul figura ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Suedia. De asemenea, polițiștii de frontieră au constatat faptul că seria de identificare a utilajului a fost modificată fizico-chimic.

Utilajul aparținea unui cetățean român în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța.

Excavatorul, în valoare de aproximativ 486.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Utilaj căutat de autoritățile din Suedia,  descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe