Un pistol cu muniţia aferentă descoperit într-un container, în Portul Constanţa Sud Agigea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit un pistol, 3 încărcătoare și 100 de cartuşe de 9 mm, într-un container cu bunuri personale sosit din SUA pentru un cetăţean român.

În data de 15.01.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat la controlul amănunțit efectuat de către lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud la un container sosit din SUA, container ce conţinea bunurile personale ale unui cetăţean român, în vârstă de 70 ani.

În urma controlului, au fost descoperite o armă de foc tip pistol, 3 încărcătoare de 9 mm, 100 cartuşe 9 mm şi alte dispozitive din plastic aferente pistolului, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe periculoase din cadrul I.P.J. Constanţa.

Poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi folosirea de acte nereale. 

  • Un pistol cu muniţia aferentă descoperit într-un container, în Portul Constanţa Sud Agigea
  • Un pistol cu muniţia aferentă descoperit într-un container, în Portul Constanţa Sud Agigea

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe