Trei cetățeni turci cu vize false depistați la P.T.F. Vama Veche


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit trei cetățeni turci care au prezentat documente de călătorie cu vize false.

În data de 25.12.2021, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific pasagerilor dintr-un autocar ce efectua transport regulat pe ruta Turcia – România.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit, în documentele prezentate pentru controlul de frontieră de trei cetățeni sex masculin din Turcia, cu vârste cuprinse între 27 și 21 ani, vize care nu îndeplinesc condițiile de formă și de fond, acestea fiind false.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat,  fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals iar la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Trei cetățeni turci cu vize false depistați la P.T.F. Vama Veche

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe