Sute de componente hidro nedeclarate, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, pentru o societate comercială cu sediul în municipiul Bucureşti, componente hidro nedeclarate, cu o valoare totală de peste 105.000 lei.

În data de 04.09.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat la controlul amănunțit efectuat în baza analizei de risc, de către lucrătorii vamali, la un container sosit din China, având ca destinaţie o societate comercială de pe raza municipiului București.

Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean chinez, în vârstă de 36 de ani, cu reședința pe raza județului Ilfov.

În urma controlului, au fost identificate 424 de componente hidro (vase de expansiune pentru hidrofor), în valoare de 105.800 lei, care nu fuseseră declarate la intrarea în ţară.

Bunurile în cauză, au fost confiscate de către lucrătorii vamali în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe