Sute de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, descoperite de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Ostrov

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Sectorul Poliţiei de Frontieră Ostrov au descoperit, ascunse într-un microbuz condus de un cetăţean moldovean, 300 de tricouri inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

La sfârșitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autovehicul marca Mercedes Benz, înmatriculat în Republica Moldova, cetățeanul moldovean C.M., în vârstă de 35 de ani.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse printre bagajele conducătorului auto, 300 de tricouri ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoana în cauză a declarat că nu deține documente legale pentru bunurile descoperite şi intenţiona să le transporte în Republica Moldova.

Bunurile, în valoare de aproximativ 15.000 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

  •  Sute de bunuri  susceptibile a fi contrafăcute, descoperite de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Ostrov
  •  Sute de bunuri  susceptibile a fi contrafăcute, descoperite de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Ostrov

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe