Șofer de tir depistat de polițiștii de frontieră în timp ce tracta o semi-remorcă neînmatriculată

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona localităţii Agigea, pe DN 38, un cetățean român care tracta cu ajutorul unui cap tractor, o semi-remorcă care figura în bazele de date ca fiind radiată din circulaţie.

În data 12.01.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au efectuat o acțiune în zona de competență, pentru prevenirea și combaterea infracționalității transfrontaliere, ocazie cu care, în zona localității Agigea, pe D.N. 38, au efectuat controlul asupra unui ansamblu rutier format din cap tractor și semi-remorcă, condus de un cetățean român în vârstă de 49 de ani.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii de frontieră, a rezultat faptul că semi-remorca, deși avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare din Danemarca, aceasta figura în bazele de date ca fiind radiată din circulație.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “tractarea unei remorci neînmatriculate

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe