Șase cetățeni străini ascunși într-o autoutilitară descoperiți în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, într-o autoutilitară, ascunși într-un loc special amenajat, șase cetățeni străini care intenționau să intre ilegal în România.

În data 27.04.2024, polițiștii de frontieră din Punctului de Trecere a Frontierei Ostrov, împreună cu polițiști de frontieră bulgari au efectuat controlul specific de intrare în țară asupra unei autoutilitare condusă de către un cetățean bulgar.

În urma verificării amănunțite a compartimentului marfă, într-un loc special amenajat din șasiul autovehiculului, au fost descoperite șase persoane de origine asiatică, fără documente de identitate, care intenționau să intre ilegal în România.

Persoanele descoperite dar și cercetările în cauză au fost preluate de către autoritățile de frontieră bulgare în conformitate cu acordul dintre cele două state.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe