Prinși în flagrant în timp ce sustrăgeau materiale din cupru din sediul unei societăţi comerciale din portul Constanța

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat două persoane de sex masculin care au sustras materiale din cupru, din zona portului Constanța.

În data de 05.11.2021, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității transfrontaliere, ocazie cu care, în jurul orei 09.30, au prins în flagrant doi bărbați care încercau sa iasă din port cu un autoturism.

Polițiștii de frontieră au procedat la oprirea vehiculului, iar în urma controlului efectuat au descoperit în interiorul acestuia cantitatea de 54 kg de cupru.

Cei doi bărbaţi, ambii în vârstă de 30 de ani, au declarat că au demontat nişte echipamente la o societate din zonă şi intenţionau să vândă metalul pentru a obţine profit.

Ulterior, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, stabilind că materialele au fost sustrase din sediul unei societăţi comerciale de pe raza portului Constanța, sesizându-se din oficiu în vederea întocmirii actelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt. 

  • Prinși în flagrant în timp ce sustrăgeau materiale din cupru din sediul unei societăţi comerciale din portul Constanța

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe