Plase tip monofilament de 200 de metri ascunse în mașina unui cetățean român, descoperite la P.T.F. Ostrov

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Ostrov-Silistra au descoperit plase de pescuit tip monofilament cu o lungime de 200 de metri, într-o mașină condusă de un cetățean român.

În data de 19.11.2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov - Silistra, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în țară, cetățeanul român N.M., în vârstă de 60 de ani, la volanul unui autoturism, înmatriculat în România.

Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră au descoperit în interiorul mașinii, două plase de pescuit, tip monofilament, în lungime totală de 200 de metri, a căror deținere și introducere în România este interzisă.

Polițiștii de frontieră au procedat la ridicarea plaselor tip monofilament în vederea confiscării, iar în cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de deținere a uneltelor de plasă de tip monofilament, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe