Peste 150 kg peşte fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră tulceni


Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia au descoperit doi cetăţeni români care transportau, cu o ambarcațiune, peste 150 kilograme de pește, fără documente legale.

În data de 07.02.2019, în jurul orei 16.00, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia, în cadrul unor activităţi informativ-operative desfăşurate în zona de competenţă, au efectuat un control asupra a două persoane aflate într-o ambarcațiune, la malul Canalului Tătaru, județul Tulcea.

Astfel, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetățenii români O.G. și V.M., în vârstă de 31, respectiv 42 de ani, ambii domiciliați pe raza județului Tulcea.

De asemenea, polițiștii de frontieră au descoperit, în ambarcațiune, cantitatea de 152 kilograme de peşte, din speciile caras, roşioară, lin, crap şi biban, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente legale.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte”, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

  • Peste 150 kg peşte fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră tulceni
  • Peste 150 kg peşte fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră tulceni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe