Patru containere cu deșeuri, descoperite în Portul Constanţa Sud Agigea

În data de 27.07.2021, în urma unor activități informativ-operative desfăşurate, polițiștii de frontieră, în cooperare cu lucrători vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța și comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Județean Constanța, au descoperit patru containere ce conţineau aproximativ 63 tone deșeuri, care urmau să fie importate de către o societate comercială de pe teritoriul României.

În urma verificărilor suplimentare, echipa de control a constatat faptul că numărul de cod deșeu este trecut eronat în documentele de însoțire.  La controlul vizual al containerelor s-a constatat că deșeurile erau murdare și unele conțineau și carton.

În acest sens, a fost luată măsura nepermiterii efectuării importului și returnarea la societatea exportatoare din Irlanda, de către comisarii Gărzii de Mediu Constanţa.

  • Patru containere cu deșeuri, descoperite în Portul Constanţa Sud Agigea
  • Patru containere cu deșeuri, descoperite în Portul Constanţa Sud Agigea

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe