Motorină fără documente legale, confiscată la S.P.F. Cernavodă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit într-o autoutilitară aproximativ 2.000 litri produs petrolier, pentru care doi cetăţeni români nu deţineau documente justificative.

În data de 08.04.2017, în jurul orei 17:00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Cernavodă - Garda de Coastă, în cadrul unei activităţi specifice desfăşurate în zona de competenţă, au identificat, pe raza localităţii Topalu, o autoutilitară marca Peugeot, în care se aflau aproximativ 2.000 litri produs petrolier cu miros specific de motorină.

În urma cercetărilor specifice au fost identificați doi cetăţeni români, S.L. în vârstă de 20 de ani și C.V. în vârstă de 18 ani, ambii domiciliaţi în judeţul Constanţa, care au recunoscut că motorina le aparţine și că nu dețin documente justificative pentru aceasta.

Poliţiştii de frontieră au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, cei 2.000 de litri de produs petrolier, cu o valoare de aproximativ 10.000 lei, efectuând în cauză cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi furt calificat. Totodată, autoutilitara folosită la transportul motorinei, în valoare de aproximativ 6.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul instituție, conform procedurilor legale, până la finalizarea cercetărilor.

  • Motorină fără documente legale, confiscată la S.P.F. Cernavodă

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe