Mii de cărţi de colorat contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, peste 13.000 cărţi de colorat, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 330.000 lei, dacă ar fi fost originale.

În data de 20.07.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în municipiul Bucureşti. Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean român, în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul în municipiul Bucureşti.

În urma controlului au fost descoperite 13.200 cărţi de colorat, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de 330.000 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

  • Mii de cărţi de colorat contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea
  • Mii de cărţi de colorat contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe