Lucrare penală întocmită de către polițiștii de frontieră pentru nerespectarea regimului armelor și muniției

Poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au întocmit lucrare penală pe numele unui cetățean român, care avea, ascunse printre bagaje, două arme neletale, fără a deține autorizațiile necesare pentru deţinerea acestora.           

În data de 19.12.2020, în jurul orei 21.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism înmatriculat în România, un cetățean român în vârstă de 41 de ani.

 În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse printre bagaje, două arme neletale cu aer comprimat și cantitatea de 800 de proiectile din metal.

Bărbatul a declarat faptul că a achiziționat armele și muniția din Turcia și nu cunoștea faptul că este necesară o autorizaţie pentru deţinerea unor astfel de arme.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar polițiștii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor prin deținerea sau portul fără drept de arme neletale și contrabandă calificată.

  • Lucrare penală întocmită de către polițiștii de frontieră pentru nerespectarea regimului armelor și muniției

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe