INFORMARE! Trafic restricționat pentru autocamioane prin PTF Isaccea

Autoritățile de frontieră din Ucraina au anunțat că pentru 24 ore, se interzice circulația autovehiculelor de mare tonaj pe traseul “Reni-Odessa”, din cauza condițiilor meteo nefavorabile și a ninsorilor abundente. Din acest motiv se restricționează circulația camioanelor prin PTF Isaccea până la revenirea la normal a condițiilor meteo și redeschiderea circulației în statul vecin.

Precizam că, la acest moment, traficul autoturismelor se desfășoară normal prin PTF Isaccea, însă vă rugăm să aveți în vedere posibile situații cauzate de condițiile meteo nefavorabile care vă pot îngreuna deplasarea. Pentru a evita neplăceri, vă rugăm să consultați aplicația traficonline, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră, unde se pot vizualiza, în timp real, timpii de așteptare în puncte!

În egală măsură, vă rugăm să vă informați cu privire la condițiile meteo din țara de destinație! Echipați-vă mijlocul de transport corespunzator condițiilor meteo! Fiți prudenți!

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe