Două containere cu produse neconforme oprite în Portul Constanţa

În data 27.05.2021, polițiștii de frontieră în cooperare cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud Agigea, lucrători ai Gărzii de Mediu Constanța și lucrători din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, au identificat două containere cu produse pentru export, expeditoare este o firmă cu sediul în municipiul București, având ca obiect de activitate comerţ cu ridicata al altor produse intermediare, pentru o firmă din R. Dominicana.

Conform documentelor depuse la autoritatea vamală, marfa transportată trebuia să conţină fulgi de spumă poliuretanică, dar în realitate fiind sub forma de role de burete.

În cauză, polițiștii de frontieră continuă cercetările, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanta învestit în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor folosirea de acte nereale, încălcarea regimului deşeurilor și transportul și tranzitul de substanțe și preparate periculoase, cu încălcarea prevederilor legale iar bunurile vor fi returnate firmei.

  • Două containere cu produse neconforme oprite în Portul Constanţa

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe