Cuşti de pescuit, descoperite în Marea Neagră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia - Garda de Coastă au descoperit, în urma unei acţiuni specifice desfășurate pe Marea Neagră, 20 de unelte de pescuit industrial.

În data de 21.03.2017, în jurul orei 12.42, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au desfășurat o misiune specifică pe Marea Neagră, cu o ambarcaţiune din dotare, în urma căreia au descoperit, travers de staţiunea Saturn din judeţul Constanţa, o baliză improvizată, nesemnalizată, de care erau ancorate 20 de unelte de pescuit industrial (cuști metalice de pescuit).

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării dispozitivele de pescuit industrial, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,pescuit cu alte unelte sau scule neautorizate”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 64 din O.U.G. 23/2008.

  • Cuşti de pescuit, descoperite în Marea Neagră
  • Cuşti de pescuit, descoperite în Marea Neagră
  • Cuşti de pescuit, descoperite în Marea Neagră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe