Cetățean român depistat de polițiștii de frontieră în timp ce transporta 180 litri de motorină

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în apropierea localității Oltina, un cetățean român care transporta cu ajutorul unei autoutilitare cantitatea de 180 litri de motorină, fără documente justificative.

În ziua de 17.11.2022, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Băneasa, au observat o autoutilitară care se deplasa pe un drum neamenajat, în zona localității Oltina.

În urma interceptării autovehiculului, au constatat faptul că acesta era condus de către un cetățean român în vârstă de 36 de ani, iar în urma controlului efectuat au descoperit în interior, un recipient de plastic, care conținea cantitatea de 180 litri de motorină, pentru care nu existau documente justificative.

Întreaga cantitate de motorină a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

  • Cetățean român depistat de polițiștii de frontieră în timp ce transporta 180 litri de motorină

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe