Cetăţean român cu mandat european de arestare, depistat la P.T.F. Ostrov

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Ostrov au depistat un cetăţean român pe numele căruia era emis un mandat european de arestare de către autorităţile din Spania, pentru comiterea unor infracţiuni contra patrimoniului.

În data de 30.07.2018, în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul român C.M., în vârstă de 20 de ani, domiciliat pe raza judeţului Ilfov, pasager într-un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei în cauză era emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Spania, pentru săvârşirea unor infracţiuni contra patrimoniului.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  • Cetăţean român cu mandat european de arestare,  depistat la P.T.F. Ostrov

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe