Cetățean georgian depistat în P.T.F. Vama Veche având asupra sa un permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, un cetățean georgian care a prezentat pentru control un permis de conducere fals.

În data de 27.03.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autoturism înmatriculat în Ucraina, condus de un cetățean georgian, în vârstă de 40 de ani.

Conducătorul autoturismului a prezentat pentru control un permis de conducere emis de autoritățile din Georgia, dar și unul emis de autoritățile din Ucraina, cel din urmă fiind suspect de fals total din cauza neconcordanțelor cu elementele de formă și fond specifice unui document autentic.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe