Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de peste 17.000 lei, descoperite de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Negru Vodă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă au descoperit, ascunse într-un autovehicul condus de un cetăţean moldovean, 185 articole vestimentare inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 02.10.2018, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autovehicul, înmatriculat în Bulgaria, cetățeanul moldovean N.V., în vârstă de 26 de ani.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse printre bagajele șoferului, 185 articole vestimentare ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoana în cauză a declarat că bunurile au fost achiziționate din Turcia , nu deține documente legale pentru acestea și intenționa să le comercializeze în R. Moldova.

Bunurile, în valoare de aproximativ 17.270 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe