Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de peste 13.000 lei, descoperite de poliţiştii de frontieră din P.T.F. Ostrov

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Punctul de Trecere al Frontierei Ostrov au descoperit, ascunse într-un autovehicul condus de un cetăţean român, 342 articole vestimentare inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 11.06.2019, la Punctul de Trecere al Frontierei Ostrov - Silistra, judeţul Constanţa, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autovehicul înmatriculat în România, cetățeanul român C.V., în vârstă de 39 de ani.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse printre bagaje, 342 articole vestimentare, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoana în cauză a declarat că bunurile au fost achiziționate din Turcia și nu deține documente legale pentru acestea.

Produsele, în valoare de aproximativ 13.680 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe