Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de peste 12.600 lei, confiscate la P.T.F. Vama Veche

În data de 31.08.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific unui autocar ce efectua transport regulat de persoane pe ruta Turcia - România.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în cala destinată bagajelelor 56 articole de îmbrăcăminte, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Acestea aparțineau șoferului, un bărbat de 42 de ani, cetățean turc, care a declarat că a achiziţionat articolele din Turcia, cu intenția de a le comercializa pe teritoriul României.

Toate produsele, în valoare de 12.630 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

  • Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de peste 12.600 lei, confiscate la P.T.F. Vama Veche

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe