Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de peste 10.000 lei, descoperite de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Vama Veche

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, într-un autovehicul condus de un cetățean român, 145 de articole vestimentare, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

 În data de 11.02.2020, în jurul orei 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autovehicul înmatriculat în România, cetățeanul român L.C., în vârstă de 44 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit 145 articole vestimentare, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoana în cauză a declarat că a achiziționat bunurile din Turcia pentru uz personal și nu deține documente legale pentru acestea.

Produsele, în valoare de aproximativ 10.410 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

  • Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de peste 10.000 lei, descoperite de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Vama Veche

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe