Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de aproximativ 80.000 lei, confiscate în municipiul Constanța

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Constanţa au descoperit, în autoturismul unui cetățean român, peste 500 bunuri diverse, susceptibile a fi contrafăcute, pe care bărbatul intenţiona să le comercializeze fără documente legale.

În data de 22.03.2018, în jurul orei 17.00, în urma activităţilor informativ-operative, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Constanţa au procedat la verificarea unui autovehicul marca Mercedes Benz, model Vito, înmatriculat în România.

La volanul autovehiculului se afla cetățeanul român C.A., în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul pe raza municipiului Constanța.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit 541 diverse bunuri (articole vestimentare, accesorii telefon, flacoane parfum) ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoana în cauză a declarat că deține documente legale pentru bunurile descoperite şi intenţiona să comercializeze în vederea obţinerii unui profit.

Bunurile, a căror valoare se ridică la aproximativ 80.000 lei dacă ar fi comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

  • Bunuri  susceptibile a fi contrafăcute în valoare de aproximativ 80.000 lei, confiscate în municipiul Constanța
  • Bunuri  susceptibile a fi contrafăcute în valoare de aproximativ 80.000 lei, confiscate în municipiul Constanța

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe