Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de 260.000 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră de la PTF Vama Veche

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit într-un autoturism sosit din Turcia, articole vestimentare și încălțăminte în valoare de 260.000 de lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 21.05.2024, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia în cadrul activității de control la frontieră, pe sensul de intrare în ţară, au descoperit într-un autoturism înmatriculat în Polonia, 277 articole vestimentare și încălțăminte care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Conducătorul autoturismului a precizat ca nu deține documente de proveniență și nici acordul titularilor de marcă pentru punerea în circulație.

Produsele, în valoare de aproximativ 260.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe