Bunuri nedeclarate, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, bunuri nedeclarate cu o valoare totală de peste 63.000 lei.

În data de 12.12.2018, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în urma controlului amănunțit efectuat în baza analizei de risc, de către lucrătorii vamali, la un container sosit din China, au fost identificate 12.680 bucăți role din satin, în valoare de 63.400 lei, care nu fuseseră declarate la intrarea în ţară.

Acestea aveau ca destinaţie o societate comercială de pe raza județului Ilfov, administratorul acesteia fiind un cetăţean român, în vârstă de 49 de ani, cu reședința pe raza județului Ilfov.

Bunurile în cauză au fost confiscate de către lucrătorii vamali în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală.

  • Bunuri nedeclarate, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea
  • Bunuri nedeclarate, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe