Bunuri în valoare de peste 10.000 lei, fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au descoperit și confiscat bunuri în valoare de peste 10.000 lei, pentru care un cetățean român şi un moldovean nu au putut prezenta documente de proveniență. 

În data de 19.02.2020, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, pasager într-un microbuz înmatriculat în România, cetățeanul român M.E., în vârstă de 32 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța.

De asemenea, în data de 17.02.2020, la același punct de trecere, s-a prezentat pentru a intra în ţară, pasager într-un microbuz înmatriculat în R.Moldova, cetățeanul moldovean B.V., în vârstă de 32 de ani.

În urma verificărilor specifice, colegii noștri au descoperit 125 articole vestimentare pentru care cei doi bărbați nu dețineau documente de provenienţă.

Aceștia au declarat faptul că au achiziţionat bunurile din Turcia, urmând a le comercializa pe teritoriul României, respectiv în R.Moldova.

Pentru bunurile transportate, persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1000 lei, iar produsele a căror valoare se ridică la aproximativ 10.700 lei au fost confiscate şi vor fi introduse în camera de corpuri delicte a instituţiei.

  • Bunuri în valoare de peste 10.000 lei, fără documente legale,  confiscate de polițiștii de frontieră
  • Bunuri în valoare de peste 10.000 lei, fără documente legale,  confiscate de polițiștii de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe