Bărbat de 35 de ani depistat în zona localității Ostrov conducând un autoturism având dreptul de a conduce suspendat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au depistat, pe D.N. 3, în zona localității Ostrov, un cetățean român, conducând un autoturism având dreptul de a conduce suspendat.

În data de 18.03.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au oprit pentru control, pe D.N.3 în zona localității Ostrov, un autoturism înmatriculat în România, condus de către un cetățean român în vârstă de 35 de ani.

S-a procedat la verificarea conducătorului auto în bazele de date constatându-se faptul că are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe