Bărbat cu probleme medicale aflat la bordul unei nave, transportat de către poliţiştii de frontieră în siguranţă la mal

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au transportat în siguranţă la mal un bărbat cu probleme medicale, aflat la bordul unei nave. Acesta a fost preluat de personalul medical din cadrul Serviciului de Ambulanță al Spitalului Hârșova pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În data de 12.09.2019, în jurul orei 00.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au fost solicitați de către SCOMAR, în urma unui apel prin Serviciul Unic de Urgență 112, pentru a prelua o persoană cu probleme medicale, aflată la bordul unei nave sub pavilion românesc, pe Dunăre, în zona km fluvial 246, în dreptul localității Hârșova.

Imediat, poliţiştii de frontieră s-au deplasat în zonă cu o ambarcaţiune rapidă, conform procedurilor specifice în astfel de cazuri.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost preluat de echipajul poliţiei de frontieră, adus în siguranţă pe malul drept al Dunării şi predat personalului medical din cadrul Serviciului de Ambulanță a Spitalului Hârșova, în vederea efectuării unor investigaţii medicale amănunţite.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe