Autoturism neînmatriculat și cu numere false, depistat de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona localităţii Agigea, pe DN 38, un cetățean român care conducea un autoturism neînmatriculat și cu numere false.

În data 30.01.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au efectuat o acțiune în zona de competență, pentru prevenirea și combaterea infracționalității transfrontaliere, ocazie cu care, în zona localității Agigea, pe D.N. 38, au efectuat controlul asupra unui autoturism condus de un cetățean român, în vârstă de 41 de ani.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii de frontieră, a rezultat faptul că autoturismul avea modificări vizibile a seriei de șasiu, marcate pe caroserie.

Au fost efectuate verificări suplimentare, iar colegii noştri au identificat seria de șasiu a autoturismului inscripționată în fabrică, constatând astfel că vehiculul figurează ca fiind radiat din circulație, iar numerele de înmatriculare aplicate sunt false.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu numere de înmatriculare false

  • Autoturism neînmatriculat și cu numere false,   depistat de polițiștii de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe